Tudi letos smo pripravili tri zanimive delavnice kjer boste lahko širil svoje znanje o vinu.  Pohitite in se prijavite na delavnico, ki vas najbolj zanima. Število mest je omejeno na 30 udeležencev/delavnico

 

MED ŽIVAHNIMI MEHURČKI, 19:30 – 20:15

Vodi: Nejc Borko, enolog Puklavec Family Wines

Magično decembrsko vzdušje ne bi bilo popolno brez  živahnih mehurčkov v kozarcu, ki popestrijo vsako srečanje, druženje in praznovanje. In ker se tisti pravi praznični čas šele začenja, je udeležba na delavnici, kjer bomo spoznavali različna peneča vina, skoraj obvezna! Mladi enolog Nejc Borko nam bo izmed penin Puklavec Family Wines pomagal izbrati najboljšo za iskriva decembrska doživetja!

Zajtrkovalnica hotela Slon, 19:30 – 20:15

PRIVLAČNA NASPROTJA, 18:00 – 18:45

Vodi: Prof. dr. Tatjana Košmerl

‘Nasprotja se privlačijo’ je zakon, ki ne velja samo v ljubezni, ampak tudi v vinskem svetu! Skozi primerjalno degustacijo bomo stopnjevali vzdušje od svežih, mladih in nežnih vin, preko slovenskih posebnežev in razgledanih svetovljanov do bogatejših in krepkejših parov vin. Kateri od dvojic je najboljši par, bomo odkrivali s pomočjo profesorice Tatjane Košmerl, ki nas bo popeljala čez okuse in posebnosti vin naših mladih vinarjev!

Zajtrkovalnica hotela Slon, 18:00 – 18:45

Vsa mesta so že zasedena.

 

TEKOČE ZADEVE, 16:30 – 17:15

Vodi: Vanja Mramor, Sommelier 2, WSET2

Da boste z vsem na tekočem, za vas pripravljamo delavnico spajanja vina z malce drugačnimi jedmi. S tistimi, za katere vas učijo, da se ob njih pa že ne pije vina! Ampak v našem vinskem vesolju ni meja, zato bomo dokazali drugače – da čisto vsaka jed lahko najde spremljavo v odličnem vinu.  Če bomo vina mladih vinarjev spajali s solato, juho, sladoledom ali smutijem, pa naj ostane presenečenje!

Zajtrkovalnica hotela Slon, 16:30 – 17:15

Vsa mesta so že zasedena.