Vinski univerzum

VINSKI UNIVERZUM 2020

Vinski Univerzum 2020 je odpovedan

Vesolje okusov, 20.11.2020 – Kljub najboljšim namenom in velikemu optimizmu smo sprejeli odločitev o odpovedi dogodka Vinski univerzum, ki smo ga načrtovali za 16. december 2020. Trenutne razmere zahtevajo odgovorne odločite

Tekmovalni del dogodka Vinski univerzum, natečaj Mladi vinar Slovenije, ki ga pripravljamo v partnerstvu z Lidl Slovenija, bo potekal po prilagojeni časovnici.

V tem tednu smo zaključili s prijavami na natečaj. Prijavilo se je kar 36 vinarjev s skupno 55 različnimi vini iz skoraj vseh slovenskih vinorodnih okolišev.

Strokovno ocenjevanje bo potekalo v prvi polovici decembra, finalisti pa bodo znani 16. decembra 2020, na dan, ko bi moral sicer potekati Vinski univerzum. Tri super finaliste, torej zmagovalce v posameznih kategorijah prijavljenih vin, bomo razglasili 21. decembra. Od takrat pa vse do konca meseca bo poteklo tudi glasovanje ljudstva, seveda na razmeram prilagojen način. Absolutni zmagovalec bo lovoriko prejel sredi januarja 2021 na posebnem dogodku.

Prijetnega druženja na dogodku vam žal ne moremo obljubiti, lahko pa vam obljubimo veliko zanimivih vsebin, ki jih pripravljamo na naših omrežjih – sledite nam v vesolje okusov!

O vseh nadaljnjih aktivnostih vas bomo pravočasno obveščali!

Pazite nase in na druge,

Vinski univerzum